Baby Flow yoga

Nyt forløb starter i Oktober/November 2023.

Lige nu søges der deltager til at starte et nyt baby flow yoga forløb op. Skriv defor endelig hvis du er interesseret til Freja@corellyoga.dk. 

Det er også muligt at booke en individuelt baby flow session f.eks. med din mødregruppe. Her kan vi tage højde for tidspunkt, lokation, særlige ønsker og behov. Sessionens afholdes både i private hjem eller et af Corell yogas lokaler.

Baby flow yoga er et rummeligt møde med dig som mor, respekt for dine og din babys behov, jeres tempo og med henblik på at genoprette kontakten til din kvindekrop efter graviditet – og fødselstransformationen.

Udover at baby bliver stimuleret med behagelig musik vil der være yoga øvelser hvor baby inddrages. Det er dermed en rigtig god anledning til at få en hyggelig og udviklende stund med din baby.

På dette forløb styrker vi kroppen efter fødslen med fokus på mave, ryg og bækkenbund. Der tager nænsomt hensyn til efterfødselsgener, kejsersnit, bristninger og andre komplikationer. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert, hvor det er helt ok at komme for sent, amme/give flaske og skifte undervejs.

Tilmeld dig til Baby Flow Yoga her

Information om BABY FLOW forløb:

Dette er et givende forløb, hvor du som mor får glæden af et energiboost og egenomsorg en gang om ugen i 5 uger!

Her vil du få styrket din krop gennem øvelser der skaber mobilitet og stabilitet i kroppen, så du kan stå stærkt i dit moderskab.

Baby bliver samtidig også stimuleret med behagelig musik, samværet med de andre babyer, samt inddraget i forskellige øvelser. Det er dermed en rigtig god mulighed for at få en hyggelig og udviklende stund sammen med din baby.

”Baby flow yoga er et rummeligt møde med dig som mor, respekt for dine og din babys behov. Alt foregår i jeres tempo og med henblik på at skabe en udviklende og hyggelig stund for både baby og dig.”.

Med plads til 6 deltagere (+babyer) afholdes forløbet fra uge 43-47 hver mandag kl. 10-11.15 i et hyggeligt lokale i gågaden i Ringkøbing. Her kan barnevognen stilles i en rolig baggård, hvor der er vindue ud til fra lokalet i tilfælde af at baby skulle sove.

Udover at genoprette kontakten til din kvindekrop efter graviditet – og fødsel transformationen vil du blive guidet ind i øvelser der styrker kroppen efter fødslen med fokus på særligt mave, ryg og bækkenbund. Der tager nænsomt hensyn til efterfødselsgener, kejsersnit, bristninger og andre komplikationer. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert hvor det er helt ok at komme for sent, amme/give flaske, tumle og skifte undervejs.

 

Eksempel på hvordan et forløbet kunne se ud:

Uge 1: Forløbet starter med at vi introducerer os for hinanden og forventningsafstemmer omkring eventuelle særlige ønsker eller behov. Vi skal selvfølgelig også bevæge os, men vigtigst af alt er at du og din baby bliver trygge i rummet sammen med mig og de andre deltager. Der vil her være mulighed for at få tjekket sit rectus diastase (delte mavemuskler).

 

Uge 2: Blive præsenteret for en træningssession som inddrager øvelser med din baby. Du vil modtage træningssessionen som video, så du har mulighed for at træne den derhjemme fremover.

 

Uge 3: Her kommer dygtige Anne Qvist og lærer os om babymassage. Her lærer du forskellige teknikker, som både giver din baby større velvære, men også til at skabe en dybere kontakt mellem dig og dit barn. Du vil også lærer zoneterapipunkter samt hvilke olier der er bedst for din baby. I kan læse meget mere om Anne inden på hendes hjemmeside: www.quvist-akupunktur.com

 

Uge 4: Denne gang skal vi fordybe os lidt mere. Vi skal øve os i at trække vejret (ordentligt) samt “det der med at mærke os selv”. Sådanne at du i dit moderskab er i stand til at passe på dig selv, og kan blive ved med at være givende for din baby og omgivelser.

 

Uge 5: Vi skal igen have fokus på styrke hvor vi udover mave og ryg også inddrager arme og ben – jeres babyer vokser jo derud af så det er vigtigt at I også bliver stærkere til at kunne løfte og bæger dem omkring.

Vi slutte af men en lille “Afslutningsceremoni”.

Noget af det jeg personligt er allermest begejstret for ved baby flow yoga er, at vi voksne får en kærlig reminder om hvor essentielle sanserne er for hvordan vi trives i det vi laver. Derfor bliver der taget højde for musikken, lyset, temperaturen og lugtesansen undervejs. 

Da babyernes sanser er split nye og derfor ekstra følsomme trænes de under baby flow yogaen på en hensigtsmæssige måde undervejs. Her bliver både lugtesans, synssans, følesans, høresans, muskel-/ledsans, balancesans og ja selv smagssansen stimuleret. Et barn der går til baby flow yoga vil lettere kunne udvikle evner for kreativitet, fællesskab og indføling. 

Gode råd til baby flow yoga: 

  • Du og din baby kan starte blidt ud lige efter fødslen eller når som helst når du føler I er klar til det. Baby flow yogaen kan have en dejlig effekt for dig og din baby ved at være beroligende og støtte jer begge til at falde ned i kroppen og mærke jer selv. Hvilket kan være guld værd i en hverdag der lige pludselig er vendt på hoved med mange vågne timer om natten, og egne behov der skal tilsidesættes og babys behov der skal læres at imødekommes. 
  • Lad det altid være baby der styrer baby yoga flowet – det skal altid være din babys præmisser og undgå derfor at presse noget igennem. Det skal føles rigtigt og rart for jer begge!
  • Vær hele tiden opmærksom på din babys (OG din krops) tegn ved at aflæse din babys små signaler. 
  • Sæt god tid at til at lave baby yoga, så det ikke bliver forhastet. Ofte tager det tid bare at opbygge roen og nærheden i dig selv og mellem jer. Prøv derfor også at lade værd med at have en bagkant, så I begge kan bevare den intimitet efter selve baby flow yoga sessionen. 
  • Det behøver ikke at være mor. Andre tryghedspersoner for babyen vil kunne opbygge og opleve lige så står glæde med at lave baby yoga flow. Husk at det er helt OK at øvelserne laves forskelligt mellem de forskellige tryghedsperson, dette kan baby sagtens forstår og udvikle sig gennem.  
  • Gentag meget gerne baby flow yoga øvelserne flere gange om ugen derhjemme, så der skabes større glæde flere gange samt genkendelighed for baby. 
  • Baby udvikler sig hele tiden og på hver deres smukke unikke måder. Derfor kan der være stor forskel fra det der fungere for den ene gang til den anden, samt hvad der fungere for den ene baby og til den anden. Der skal være plads til det hele – også ØV-dagene!
  • Baby flow yoga kan sagtens følge jer videre frem i livet, hvor I sammen kan bevare den tætte relation ved at I blot justerer øvelserne til mere alderssvarende. Yoga er for alle gennem hele livet. 

Personen bag forløbet:

Livsstilsrådgiver, motivator og yogalærer, Freja Corell:

Mor til Norh på 5 år og Saga på 2 år.

Uddannelsesbaggrund: professionsbachelor i ernæring og sundhed samt kandidat i læring og forandringsprocesser.

Livet som mor (om det så er første gang eller flergangs) er både meget krævende og givende – det ved jeg fordi jeg selv er mor. Efter mange år som sportsudøver, kystlivredder, dykker, langdistanceløber samt yogaudøver har jeg godt styr på hvordan du kan bruge din krop til at blive stærk, mere stabil og dermed få skabt mere energi. Mens du bliver stærkere både fysisk og mentalt skaber jeg ligeledes imens et trygt og udviklende rum for din baby, så I begge får en givende oplevelse.

Baby flow har været en stor succes i København, hvor jeg har haft mere end 30 glade mødre og babyer gennem forløbet.

Der er desværre ingen vand eller toilet faciliteter, så det er en god ide at medbringe vand hjemmefra.

Baby yoga Corell yoga1 - Corell Yoga
Baby yoga Corell yoga3 - Corell Yoga

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing