Dynamisk Flow yoga

Grundet barsel er der ingen nye datoer for næste forløb. Det forventes at starte op igen i starten af 2024. Skriv endelig hvis du vil have besked om hvornår der igen tilbydes dynamisk flow yoga til: Freja@corellyoga.dk

Hvor: Vesterhavshallen; Kogenvejen 54, 6950 Ringkøbing (indgang mod fjorden).

Dynamisk flow yoga er for dig, der kan lide at bevæge dig og udfordre dig selv mere intensivt. Tempoet er øget, og alle yoga-positioner udføres i en flydende bevægelse i takt med åndedrættet. Du vil opleve noget magisk her, når du går ind i kroppens og sindets flow, der bevæger sig sammen. Her træner du din kropsbevidsthed og evne til at fokusere, hvilket du kan drage fordel af i mange andre sammenhænge i livet.

I disse klasser kan der også være mere udfordrende positioner såsom hovedstand, planke og balanceøvelser. Her er udgangspunktet altid den individuelle krop samt holdet som helhed, hvor der altid er mulighed for justeringer.

Dynamisk flow yoga må gerne udfordre og være intens, men det må på ingen måde opleves som ubehageligt. Det afhænger ikke nødvendigvis af kroppens fysiske tilstand, men mere af om du har mod og nysgerrighed til at udfordre og udvikle dig på måtten med øvelser, du ikke har prøvet før.

“Flow-yoga kan give en følelse af flow både i krop og sind; en følelse af, at alt er som det skal være, både fysisk og i livet generelt.”

Du er altid velkommen til at skrive til Freja@corellyoga.dk, hvis du har spørgsmål til kurset.

Vinter forløb (2024)

Information

Afventer

Tilmeld dig Dynamisk Flow Yoga vinter forløb her 2024: 

Fem gode grunde til at dyrke dynamisk flow yoga:

1. Du udfordre dig selv på en kreativ måde

2. Opnår større kropsbevidsthed

3. Øger kroppens mobilitet og styrke

4. Øger din koncentrationsevne

5. Frigiver en masse energi i kroppen 

Yoga klasserne i Ringkøbing forgå i et hyggeligt lokale i Vesterhavshallen med udsigt til fjorden. Der vil være mellem 8-16 deltager på forløbet, så du har god plads omkring dig til at fordybe dig i din praksis.

 

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing