Om Corell Yoga

“Corell yoga er en praksis, hvor både kroppen og sindet er i dialog med hinanden, hvilket giver et kraftfuldt redskab til at lære os selv bedre at kende, både fysisk og mentalt. Yogaen er hermed et redskab til at lære kroppen at kende, og via kroppen kan vi blive klogere på os selv ved at “lære at lytte, mærke og forstå dens signaler!”

Holdet bag Corell yoga & livsstil er frie selvstændige ildsjæle, der er dybt passionerede omkring sundhed, kroppen og velvære gennem alle livets faser, og derfor rummer en harmonisk helhed. Vores fælles mission er at skabe glæde gennem bevægelse, samvær og balance, hvor vi alle elsker at inddrage den vestjyske natur, som vi til dagligt er en del af. Hver især har vi noget helt unikt, og det får lov til at brænde igennem vores måde at formidle noget af det vi elsker allermest. Du kan booke alle vores undervisning ind til private events ved at sende en mail til Freja@corellyoga.dk. Læs mere om den enkelte underviser herunder:

Freja Corell, skaberen bag Corell yoga, ernæring og sundheds specialist, yogalærer, og livsstils rådgiver

Freja Corell

Mit hjerte brænder for at bringe nysgerrighed, opmærksomhed og (egen)kærlighed til mennesker jeg møder på min vej, hvor mit ønske er at få folk til at stå stærkere i sig selv – både i dag, men også i en sund trivsel fremadrettet.

Jeg elsker at bevæge mig. Jeg bevæger mig for at føle mig i live og for altid at være klar til livets udfordringer. Jeg bevæger mig for at bibeholde kroppens naturlige styrke, mobilitet og balance så den kan bære mig gennem hele livet. Jeg bevæger mig for at skabe ro og afklarethed i mit sind. Jeg bevæger mig for at skabe overskud til at kunne passe på min familie og alle andre jeg møder i mit liv. Jeg bevæger mig for konstant at udfolde og udforske min krop og omgivelser. Jeg bevæger mig fordi det er min overbevisning af vi gennem bevægelse kan opleve lykke og tilgå en større meningsfølelse med vores tilværelse.

CV:

 • Bachelor i ernæring og sundhed (2013-17)
 • Arbejdet på et wellness resort på Bali (2016)
 • Cyklet 3500 km fra København til Sicilien (2016)
 • Ansat i Omsorgs og sundhedsforvaltningen i København (2017-19)
 • Mindfulness Instruktør for bla. Rambøll, NOVO og DIBS (2017)
 • Kandidat i Læring og forandringsprocesser (2020)
 • Yogalærer fra HéLT (2022)
 • Foredragsholder om lærings og forandringsprocesser på landets gymnasier og folkeskoler (2017-2021)
 • Oprettet egen virksomhed “Læringsmotivator” (2020)
 • Flyttet fra Valby til Hvide Sande (2021)
 • Oprettet virksomheden “Corell yoga & livsstil” ( 2021)
Foto Freja - Corell Yoga

Mona From

Fyseterapurt og pilates underviser

Jeg er Mona og er 29 år, og kommer oprindeligt fra Ringkøbing, men er bosat i Houvig med min kæreste og vores søn på 7 måneder. Til dagligt er jeg ansat i Vestkystens Gårdbutik, hvor jeg står for en stor del af udvikling og produktion af produkter.
Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2017 og har en sundhedsfaglig kandidat som overbygning. Jeg er uddannet pilatesinstruktør, og har efterhånden undervist i en del år. I min undervisning har jeg især fokus på kroppens bevægelser, og at alle går derfra med en god oplevelse. Jeg elsker pilates fordi det giver mig sved på panden, har fokus på både krop og sind, samt giver den perfekte pause fra hverdagens stress og jag.

Mona profilbillede

Marianne Iversen

Yogalærer, medstifter af “Vesterhavsyoga”

Marianne Iversen er mor til tvillinger og har boet i Hvide Sande siden december 2020. Hun har erfaring fra spring/rytme gymnastik og CrossFit. Marianne har en kandidat i logistik og Supply Chain og er derudover uddannet yogainstruktør og gravid yoga instruktør. Marianne og hendes mand valgte, at flytte Hvide Sande pga. den fantastiske natur, som området har at byde på, samt muligheden for at dyrke en aktiv livsstil gennem vandsport. Bevægelse er en central del af Mariannes hverdag og det må hellere end gerne foregå ude i den smukke natur, samtidig har hun en lille vision; “bevægelses-ytringsfrihed”, hvilket alt sammen forenes i Vesterhavsyoga.

Marianne profil

Anne Qvist

Akupunktør, baby massør & vejrtræknings konsulent

Jeg startede min klinik Qvist Akupunktur i Ringkøbing i 2019, hvor jeg tog en uddannelse som Master Akupunktør. Akupunktur er i dag en anerkendt, effektiv og bivirkningsfri behandlingsform til en lang række af lidelser.
Anne og Freja afholder jævnligt “Afslappende meditation og øreakupunktur” events. Akupunkturen tager udgangspunkt i NADA, som er kendt for sin beroligende og afslappende effekt på kroppen. Læs mere om om eventet her (link til “Afslappende meditation og øreakupunktur””
Anne tilbyder behandlinger inden for moderne og traditionel kinesisk akupunktur, cupping massage, babymassage og vejrtræknings terapi.

Anne profil
Holdfoto 17 - Corell Yoga
Ugentlige hold

Corell Yoga afholder faste ugentlige klasser og forløb i Hvide Sande og Ringkøbing. Se information om de forskellige hold under “YOGA” fanen.

Hele sommeren er der Vesterhavsyoga på stranden i Hvide Sande & Søndervig samt ved Ringkøbing Fjord flere gange om ugen.

Tjek “SE ALLE YOGA HOLD”

 

Hold foto 3 2 - Corell Yoga
Privat booking

Corell Yoga ønsker at være dit mobile yogatilbud. Dette betyder at det er muligt at booke din yogasession til der hvor du ønsker det, og i den sammenhæng der passer dig.

Pris 700 kr. pr. session 1-10 deltager (ved flere end 10 deltager: 70 kr. pr. person). 

Ønsker du at bestille en yogaoplevelse til din næste fødselsdag, ferie, eller polterabend? Send mig en mail: freja@corellyoga.dk

hold foto 16 - Corell Yoga
Pop-up events

Et par gange om måneden afholder Corell Yoga pop-up events. Teamet for disse events skifter, men fælles for dem alle er, at de er ganske uformelle og åben for alle, der har lyst til at dele bevægelsesglæden.

Tjek “EVENTS” i “YOGA” fanen for næste yoga event. 

Jeg arbejder sammen med disse virksomheder

Rav og ro logo - Corell Yoga

Rav&Ro samler rav fra de danske kyster og efterfølgende bliver ravet brugt til smykkefremstilling. Hver eneste smykke er helt unik og alle smykker er håndlavet.