Pilates Flow

Afventer nye datoer for forløb opstart. Skriv meget gerne hvis du er interesseret til Freja@corellyoga.dk

Med denne unikke kombination af træningsformer vil du kunne forbedre din fleksibilitet, balance, styrke og kropsholdning på en effektiv og alsidig måde. Flow yoga vil udfordre din krop med dynamiske bevægelser og åndedrætsøvelser, der vil forbedre din styrke, smidighed og mentale fokus. Pilates vil styrke dine kernes muskler og forbedre din kropsholdning, så du kan undgå smerter i ryggen og andre dele af kroppen. Her arbejdes der mere fokuseret på at aktivere og afspænde de enkelte kropsdele, hvor man arbejder ud fra et bestemt fokusområde af kroppen. F.eks. kan der den ene session være fokus på core, og en anden session med ben og baller. Alle øvelser kan udføres i en modificeret version eller med variation. Der vil tages udgangspunkt i de klassiske grundprincipper; vejrtrækning, bækkenets placering, stabilisering af skulderområdet, placering af nakke og placering af brystkassen.

Men det er ikke kun din krop, der vil have godt af denne træning. Flow yoga og pilates er også kendt for deres afslappende effekt på sindet, og kan hjælpe med at reducere stress og øge mentalt velvære. Ved at tage del i et forløb med flow yoga og pilates vil du kunne få det bedste fra begge verdener og opnå en mere afbalanceret livsstil.

Så hvis du ønsker at forbedre din fysiske og mentale sundhed, og opnå en mere afbalanceret livsstil, skal du tilmelde dig et forløb med flow yoga og pilates i dag! Vores erfarne trænere vil guide dig igennem træningen, og hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

På forløbet Pilates Flow får du præsenteret en masse af de fantastiske egenskaber både pilates og yoga kan for både krop og sind.
Undervisningen vil tage udgangspunkt i de klassiske principper, men med plads til at lade kroppen bevæge sig frit og naturligt på en kreativ vis. Der vil være fokus på at styrke de store og små muskelgrupper, og samtidig også at kunne afspænde kroppen. Undervisningen bygges op, således at du udfordres mere og mere hen ad vejen, så du og din krop bliver stærkere, mere smidig og balanceret efter endt forløb.

Forløbet er for dig der ønsker at få vækket kroppen efter en lang mørk vinter, så den igen er klar til en sæson med lys, varme og en masse dejlige aktiviteter. Den er til dig der gerne vil tone kroppen op, så du har en dejlig følelse af at være stærk og mobil til at kunne gøre det du har lyst til. Pilates Flow er til dig der gerne vil stå stærkere i dig selv, så du kan handle ud fra hvad der giver dig energi og lærer at afbalancere mellem at gøre og være, så du har mulighed for at være den bedste udgave af dig selv og dermed give noget til dine omgivelser.
Alder og køn spiller ingen rolle, bare at du har lyst til at dyrke dig i et uformelt hyggeligt samvær med andre en gang om ugen.

Afventer nye datoer for pilates flow.

Tilmelding til Pilates Flow

 

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing