Retreats i 2023

Se de spændende yoga retreats for foråret 2023

415286467 308305285392184 2855492672426115008 n - Corell Yoga
1 Dagsretreat i Hvide Sande 25 marts 2024 kl. 10-15 - Drivethru surf & yogacamp

Tænd din indre ild når Corell yoga og Qvist akupunktur inviter jer til en dag med fordybelse og nærvær i den skønne natur mellem hav og fjord i Hvide Sande den 25. Februar 2024💛

Se frem til en dag med yoga, åndedrætsøvelser, meditation med mulighed for afslappende øreakupunktur, isbad og saunagus🧘🏼‍♀️🌬️❄️🔥
Oplev på egen krop og sjæl, hvordan du kan skabe balance med yoga, afspænding og åndedrætsøvelser og suge næring til dig fra naturen og god mad, samtidig med at give energien et løft med saunagus og kolde dyp☺️🤩🥵🥶🤗
Du får:
💛 Guidet yoga, åndedrætsøvelser og meditation (mulighed for afslappende øreakupunktur)
❤️‍🔥 Udrensende saunagus
💙 Isbad med udsigt over fjorden
💚 Lækker vegetarisk frokost, snacks, kaffe og te
🤍 Tid og rum til at nære dig selv i skønne omgivelser
Retreatet er absolut for alle – kom som du er🫶🏼
Retreatet koster kr. 849,-
(Maks 10 personer)
Tid: Søndag den 25. februar kl. 10.00 – 15.30.
Holmsland Klitvej 10, 6960 Hvide Sande
Medbring: Afslappet tøj du kan bevæge dig i, evt. lune sokker, 2 håndklæder, badetøj til saunagus og drikkedunk.

Tilmelding:

Send en mail til Freja@corellyoga.dk

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvide Sande yogaretreat

13-16 april 2023 – Drivethru surf & yogacamp

Sammen med Stina Madelaire har Corell yoga skabt det her retreat, der hjælper dig med at slippe den sidste rest af vinterens kulde og mørke, så du igen kan vende dig mod lyset.

Kom med og oplev på egen krop og sjæl hvordan du kan skabe balance for dig selv med yoga, afspænding og åndedrætsøvelser, suge næring fra naturen og en naturlig kost der giver din krop energi, og dit velvære et løft med saunagus, vildmarksbad og kolde hav/fjorddyb.

Rammen for retreatet er Hvide Sande, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og byder på smukke rå naturoplevelser, små hyggelige byer og ægte fiskeridyl.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga!

 

Tag på yoga retreat

Forårs yoga retreat d. 28. april – 1. maj

Sommer yoga retreat d. 4. – 9. juni 2023

Efterårs yoga retreat d. 3.- 8. september 2023.

Et Yoga Retreat på DANCAMPS Nordsø er for alle – uanset forudgående erfaring med yoga. Et Yoga Retreat strækker sig over 4-6 dage og er med overnatning i campinghytte. Dagene byder på sund mad, sund bevægelse og velvære for krop og sind. Vi tager den skønne natur, med strand, klitter og Vesterhav i brug, så meget vejret tillader det.

Kreativ workshop med Yoga og Rav

Lørdag den 25 Marts 2023 – Gæstehuset i Lyne

Er afholde – afvent dato for ny event.

Denne lørdag slippes kreativiteten fri når Corell Yoga og Rav & Ro slår dørene op hos det hyggelige Gæstehuset til en unik workshop med fordybelse i yoga, meditation og et rav værksted. Det vil være en kulmination af forkælelse med naturen som omdrejningspunkt, fordybelse, hygge og god mad.

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing