Slow Flow yoga forløb

Slow flow yoga er en kombination af yoga stilarterne hatha og vinyasa yoga. Her vil du opleve en kombination af de mere flydende frie bevægelser fra flow, men hvor den enkelte stilling holdes i længere tid (3-5 åndedrag) end i almindelig flow yoga.

Det herlige ved slow flow yoga er at alle kan være med. Tempoet er særligt god til begyndere, men er også perfekt til mere avancerede yogier der ønsker at opnå at dykke dybere ned i stillingerne. En særlig fordel ved tempoet i slow flow er, at der er en masse ro til at koncentrere  sig om vejrtrækningen, hvilket er essentiel ikke kun for at opnå en god yoga praksis, men også i livet generelt.

Vinter slow flow forløb 2024:

 

 Afventer nye datoer grundet barsel.

Skriv meget gerne hvis du er interesseret i næste forløb til Freja@corellyoga.dk

Information

 

Vesterhavshallen, Ringkøbing 

Tilmeld dig til Slow Flow Yogaforløbet her:

Fem gode grunde til at dyrke slow flow yoga:

1. Der fokuseres på at skabe ro i krop og sind.

2. Du vil opnå større kropsbevidsthed

3. Øger mobiliteten i kroppen

4. Øger stabilitet og dermed styrken

5. Der er god tid til at blive guidet ind i stillingerne for at opnå den optimale effekt på grund af det mere rolige tempo

Yoga klasserne i Ringkøbing forgå i et lille hyggeligt lokale i gågaden, hvor der kun er plads til 10 deltager. Her er en ganske særlig stemning, hvor man virkelig kan fordybe sig i sin praksis. Der er desværre ingen vand eller toilet faciliteter, så det er en god ide at medbringe vand hjemmefra.

Corell Yoga tilbyder at udlåne bægerdygtige korkmåtter, blokke og tæpper uanset om det er på de ugentlige klasserne i Hvide Sande og Ringkøbing eller til privat booking.

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing