Vesterhavsyoga/beach yoga

Vesterhavsyoga ønsker, at gøre brug af den smukke strand, som vi har her i Hvide Sande. Her får vi sand mellem tæerne, mærker vinden i kinderne og lytter til havet brusen bliver mens vi dyrker kroppens bevægelsesfrihed. Missionen er, at frigive mere energi både gennem kropslig bevægelse, og det flow der opstår når krop, sind og natur forbindes.  

For hvem: alle kan deltage – uanset køn, facon og alder! Børn er også velkomne. 

Sprog: dansk/engelsk. 

Pris: 75 kr. / 10 euro

Grundet “babyboom” sommeren 2024 vil der kun tilbydes vesterhavsyoga hver mandag kl. 9.30-10.30 ved Syd molen i Hvide Sande. 

Mødested: Tungevej 8, 6960 Hvide Sande ved Westwinds surfcafe og skole. 

Du behøver ingen tilmelding, men bare mød op. 

Medbring eget tæppe/håndlæde. 

“Drømmen med Corell yoga er at hylde flowet i og omkring os. At kunne være tilstede og mærke flowet, og i stand til at dyrke kroppens naturlige bevægelse. At sprede glæden ved at bevæge sig uden at skulle være påvirket af præstation, skam eller forventning. At være mere åben og nysgerrig, og allervigtigst at kunne mærke og finde hjem til sig selv!”  En følelse af flow både i krop og sind; er en følelse af, at alt er, som det skal være både fysisk og mentalt”: 

 

Det siger kunderne om vesterhavsyoga: 

“The perfect match!
Sound of the Waves, Wind in my Hair, Sand between my Toes and a smooth but strong Yoga Session. There´s no better way to start your day!
I love it and will do it again, when I come back.”  Sabrina Pohl, 2022

Grundet barsel vil der først være Vesterhavs yoga til næste sæson i 2024!

 

 

Information

Vi ses i sommeren 2024!

Mødested: Tungevej 8 6960 Hvide Sande. Ved Westwinds surfcafe og skole. 

 

Tilmelding til Strand Yoga

“Jeg kan klart anbefale Yoga med Freja. Dynamisk, kærligt med et frisk glimt i øjet. Freja formår at tilpasse yogaen til alle niveauer og samtidigt introducerede hun mig til nye og anderledes stræk på måtten - fedt! Har både prøvet hendes undervisning i lokale og på stranden - begge helt fantastisk! Tak og glæder mig til vi ses igen på måtten”

Sofie, København K

“Freja er virkelig dygtig og det er uden tvivl den bedste yoga, jeg nogensinde har været til. Freja er virkelig god til at guide dig gennem yogatimen uanset niveau. Jeg kan varmt anbefale Freja og hendes yogatimer, så hvis du endnu ikke har været med på hendes hold endnu, har du virkelige noget til gode. Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.”

Anne, Ringkøbing

“Mine varmeste anbefalinger til Freja fra Corell Yoga uden tvivl de allerbedste yogatimer, jeg nogensinde har været til - hver gang! Altid med smittende energi og positivt sind”

Simone, Hvide Sande

“Jeg er kæmpe fan af Frejas yoga! Hun formår at give en hel speciel træningsoplevelse som gør at man får gjort noget godt for sig selv og sin krop! Hendes smittende positivitet giver lyst til at komme igen. Nivauet er tilpasset så alle kan være med. Både en ny og en øvet får udfordret sig selv og mærket yogaens magi. Hver time er unik, så det bliver ikke kedelig når man lader sig rive med i Frejas kreative sammensætning af øvelser. Jeg går altid glad hjem med en god følelse i kroppen ”

Maria, Hvide Sande

"Det var fantastisk at være med til yoga-eventet og hylde foråret i et blomsterpyntet lokale! Det var god energi, et dejligt flow og Freja var en nærværende instruktør. Det kan virkelig anbefales!"

Tove, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.”

"Tak for nogle skønne timer i hallen. Jeg nyder virkelig en skøn og nærværende pause fra hverdagen - og kan mærke at det gør en forskel for både krop og hoved. Du gør det virkelig godt! Jeg elsker din uformelle facon og måden du gir plads til alle . Vi ses næste mandag!"

Katrine, Hvide Sande

"Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke."

Lykke, Hvide Sande

"Fantastisk person på det rigtige sted! Jeg kan varmt anbefale yogatimer med Freja!"

Jagoda, Ringkøbing